sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Viikon varrelta

Kuluneella viikolla ei Unnan osalta tapahtunut mitään kummoisempaa. Maanantaina oltiin raunioilla treenaamassa. Mulla oli uudet lämpökengät koekäytössä ja hyvät oli, kolmen tunnin treenien aikana ei varpaita palellut. Unnalla oli eka kertaa umpipiilo (suoraan edessä oleva rengaskaivo) ja se meni ihan mallikkaasti vaikka hetken aikaa menikin hiffata, että maalimies on maan sisällä eikä vieressä olevassa kivikossa.

Unnaa olen pitänyt paljon nyt lenkeillä vapaana, siihen voi jo aika hyvin luottaa ettei karkaa ja tulee myös hyvin luokse. Alaspään tallin takana olevalla tiellä ollaan oltu useampaan otteeseen tällä viikolla. Unnalla on hauska tapa kirmailla vieressä olevilla pelloilla kasin muotoista kuviota. Itse asiassa pelloilla se juoksee paljon enemmän kuin metsässä.

Lauantaina oltiin Rengossa juhlimassa isän 60-vuotispäiviä. Sunnuntain vastaisena yönä Unna ripuloi pahasti ja käytin sitä ulkona useaan otteeseen. Silti sisällekin tuli parit haisevat läjät (ja tietty Oskun huoneen lattialle Oskun vaatteiden päälle). Myös oksennuksia tuli muutama. Hiukan alkoi huolestuttaa, onko tässä jostain vakavemmastakin kyse, mutta illalla syötin riisiä+piimää ja se meni hyvällä ruokahalulla alas eikä ainakaan heti aiheuttanut vatsanväänteitä. Aamupäivällä oltiin Sannan kanssa kuuntelemassa Janakkalassa luentoa koiran motivoinnista, luennoitsijana oli Pekka Korri. Hyvä ja mielenkiintoinen luento ja sain paljon vinkkiä pk-harrastusta ajatellen.

Ei kommentteja: