keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Hauhon mökillä

Perjantaina pakattiin Skoda täyteen eväitä ja suunnattin Hauholle mökkeilemään Unnan ja Oskun kanssa. Työporukan kanssa oltiin varattu pari mökkiä joista toisessa majailivat Jaana ja Mallu ja toisessa minä ja Sanna poikien ja koirien kanssa. Unnalle viikonloppu vastasi varmaankin koirien paratiisia; ulkoilua, peuhaamista, tonkimista, leikkimistä ja painimista, voiko koira enää muuta toivoa?
Vauhtiveikot Unna ja Milo
Sää oli mökkeilyä ajatellen mitä parhain ja oli hienoa kun ei tarvinnut paahtua kerrostaloasunnossa näitä kesän muutamia harvinaisia hellepäiviä. Grillailua, saunomista, uimista, olutta...olisi mukava jos pääsisi useamminkin nauttimaan mökkeilystä. Meillä kävi sinänsä tuuri, että viikonlopun aikana paikalla ei ollut kuin yksi ulkopuolinen mökkeilijä kumpanakin iltana, joten saatiin käytännössä olla ihan omissa oloissa ja ennenkaikkea koirat sai painattaa mielin määrin.
Vedessä oli kiva kahlailla mutta kumpikin meni toistaiseksi vielä "tassupohjaa". Ehkä jonain päivänä nähdään vielä oikeaa koirauintiakin.
Kettutyttö "Miss Märkäturkki"

Molempina iltoina lämmitettiin sauna mutta uimassa pystyi käymään ilman saunaakin, senverran oli helle jo vesiä lämmittänyt. Jaana näytti mistä on tosinaiset tehty ja meni jopa aamu-uinnille lauantaina.
Lauantai-illan näkymää rantasaunalta.


Koirat nautti mökkeilystä täysin rinnoin eikä perjantain riehuminen tuntunut vielä tassuissa.Oliko täällä se down by the laituri-tapahtuma?Sunnutaina olikin jo aika palata kotiin. Unnaa viikonlopun telmiminen otti niin voimille, että sunnuntaipäivä meni nukkuessa.... ja samaan putkeen meni maanantaikin.Voi sua väsynyttä rellestäjää....

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Hyviä kuvia :)
Hauskaa oli, eiköhän otetan uusiks?