keskiviikko 13. elokuuta 2008

Maanantaina oltiin Kirstulan kentällä katsomassa Milon agilityharkkoja. Harmi että osaavien ryhmä oli vielä lomalla, olisi ollut kiva nähdä kuinka edistyneitä koirakkoja siellä jo on. Itse treenasin vielä keväällä Onnin kanssa tässä ryhmässä, tosin silloin oltiin vielä aloittelijoita. Tässä uudessa alkeisryhmässä kaikki koirat oli jo tosi taitavia. Täytynee poiketa kentällä vielä joku toinenkin kerta vakoilemassa treenejä.

Kentän reunalta löytyi sattumalta Unnalle uusi kaveri, tolleri Into, 3kk ikäinen poikakoira. Into kun vielä sattumoisin asuu myös Jukolassa, niin sovittiin että treffaillaan joku kerta niin saavat pennut keskenään telmiä. Unna ja Into ensin peuhasivatkin hihnoihin sidoittuina, mutta jossain vaiheessa leikkiä ilmapiiri kiristyi ja siinä mittailtiin kuka on kuka, molemmat ärisi ja näytteli hampaita mutta onneksi se loppui siihen. Päästettiin molemmat koirat vähän ajan päästä vielä vapaana viilettämään ja ihan hyvin niillä temmellys sujui. Unnalle koittikin suihkureissu leikkihetken jälkeen, niin likaista koiraa en olekaan aikoihin nähnyt ;-)

Eilen iltalenkillä tavattiin melkoinen koiraharvinaisuus, 8 kk:n ikäinen paimensukuinen lapinkoira. Olikin tosi kiva tavata kerrankin samanrotuinen koira, niillä kun on kuitenkin joka rodulla omat vinkeensä ja tapansa. Harmi että tämä koira asuu vielä pääkaupunkiseudulla että ei saatu siitä pitempiaikaista kaveria, mutta pitäisi varmaankin jonkin keskustelufoorumin kautta yrittää löytää Unnalle myös lappalaisia kavereita.

Ei kommentteja: