maanantai 7. joulukuuta 2009

Lauantaiagi ja sunnuntaihaku

Lauantaiaamun salsatunti on jäänyt joulutauolle, mutta siitä huolimatta tuli kiire treeneihin, jälleen kerran. Ilma oli sumuinen ja harmaa ja paska lensi moottoritiellä, pyyhkimet jäässä ja siitähän ei hyvää seurannut kun yritti tuulilasia putsailla, näkyvyys katosi lähes täysin. Ei auttanut muuta kuin käydä pesemässä tuulilasia Linnatuulessa ja Riihimäen ABC:llä.

Treeneissä oli 15 esteen rata, eikä todellakaan mikään möllirata vaan esteistä oli kaikki muut variaatiot paitsi pöytä, okseri ja puomi. Menin radan kaksi kertaa joissa toisella sovelsin Tiinan antamia neuvoja. Eka kerralla en saanut ohjattua Unnaa oikein putkesta kepeille, mutta toka kerralla annetut ohjeet toimi. Renkaan Unna suoritti oikein radalla, hyvä hyvä. Toka rataa tehdessäni jouduin muutaman kerran hinkkaamaan muuria ja siitä tehtyä käännöstä pituudelle, Unna pudotteli jatkuvasti muurin yläpalasia eikä hypännyt pituutta. Tiina (joka on myös vyöhyketerapeutti) sanoi, että koira pihtaa nyt takapäätä. Pikaisen tutkimisen jälkeen sanoi, että Unnalla on lihasjumi takapäässä, sen takia ei käytä takapäätä kunnolla ja rimat putoilee. Elikkä hierojalle on nyt tilattu aika ja jatkossa täytyy todella muistaa nuo alku-ja loppulämmittelyt, nehän on jäänyt kokonaan tekemättä tähän mennessä. Ja onneksi on tullut hankittua back on track-loimi, nyt voinkin tämän viikon pitää sitä ikäänkuin lisähoitona. Rata oli senverran pitkä ja haastava, että vaikka meitä oli vaan kolme koirakkoa treeneissä, meni koko tunti radan suorittamiseen. Toisaalta oli mielenkiintoista katsella toisten ohjausta,varsinkin kun muut ovat kokeneempia, siitäkin saa ihan erinomaista oppia.

Sunnuntaina käytiin hakutreeneissä, jossa Unnalla edelleenkin vietinnostatusta. Ikäänkuin vietti olisi jo vähän noussut (vaiko toiveajattelua, tiedä häntä). Ainakin autossa alkoi haukkumaan kun tultiin Hauhovin pihaan, jotain jo sekin. Ja vauhdikkaasti meni maalimiesten perään. Treenaajia ei ollut monta, mutta saatiin sellainen teoriapläjäys saalisvietista ja vietin eri osa-alueista, että aikaa meni taas se normi kolme tuntia.

Ei kommentteja: