maanantai 22. helmikuuta 2010

Go Unna go

Me tehtiin se! Selvittiin ekoista virallisista kokeista kunnialla. En ole koskaan kisannut mitään virallisesti, joten nyt saavutin itseni kohdalla yhden tavoitteen, jonka olen joskus asettanut. Tuomari oli löysä, joten nuo saadut pisteet irtosi todella helpolla. Itse jännitin omaa suoritusta ja ennenkaikkea seuraamisosiota todella paljon, joten sitä täytyy jatkossa treenailla enemmän. Harjoituksen puutetta. Ja kisakokemuksen puutetta. Jostain syystä sitä kisapäivänä muuttuu ihan tosikoksi eikä pysty ottamaan mitään epäonnistumisia kasvattavana kokemuksena. Sitä vaan toivoo, ettei olisi huonoin. Video tulee mahdollisesti myöhemmin blogiin. En ole vielä katsonut sitä itsekään kamerasta. Haluan vielä hetken hehkutella tuota tulosta, ennnen kuin annan todellisuuden iskeä päin naamaa :)

Tässä arvostelu:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 9
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 9

Pistemäärä yhteensä 186 ja tulos ALO 1. Kilpailussa oltiin sijalla 5.

Luoksetulossa Unna ennakoi mutta tuomari ei huomannut, pistemenetys haukahduksesta. Hypyssä jouduin antamaan kaksoiskäskyn, onneksi hyppäsi toisella käskyllä.

Tästä on hyvä jatkaa ja omaa suoritusta on syytä jatkossa hioa. Nyt vaan treenaamaan sitä noutoa ahkerasti ja katse kohti avointa luokkaa.

4 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Onneksi olkoon!!

Sanna kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta! Ootte te mahtavia!

Aila kirjoitti...

Voi mahoton,kyllä te ootte hyviä:) Hurrrjasti onnitteluja teille!

Marjaana kirjoitti...

Kyllä Unna on loistava <3

P.S. Ihan vaan vinkkinä, toi VR ei oo kovin hyvä vertauskohde enää nykyään, ei kehu koiraa tarpeeks ;)