sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Tuuloksen mätsärissä

Sunnuntaipäivä meni lähes kokonaan mätsärissä. Kehässä oli pentuja reilut 60 ja aikaa meni kolmisen tuntia. Kehässä esiintyminen meni varsin mallikkaasti, lähinnä siis paikallaan seisominen sekä myös hampaiden katsominen ja muu kopelointi. Punainen nauha tuli mutta ei sijoituttu sitten loppukehässä. Kolmen tunnin hengailu koirien keskellä uuvutti kyllä Unnan melko perusteellisesti ja loppuilta menikin sikeästi nukkua tuhistessa. Nähtiin monta tuttua, Pia ja Jilly, Eeva ja Cheni sekä Terhi ja Saaru. Saarukin oli kehässä, harjoittelivat kans ensi viikonlopun katselmusta varten.

Mätsärissä oli mahdollisuus myös käydä pienestä maksusta tarkistuttamassa koiran lihaskunto koirahierojalla. Unnalla oli takapäässä kireyttä joka tosin voi johtua kasvusta mutta suositeltiin kuitenkin hierojalla käyntiä ennen kuin jumit pääsevät pahemmaksi ja mahdollisesti aiheuttavat virheasentoja jo nuoresta iästä lähtien. Hieroja kiinnitti huomiota myös Unnan takakorkeuteen ja suositteli osteopaatilla käyntiä. Osteopaatin käsittely voi jonkin verran parantaa selän virheasentoa.
Unnan uusi lelu
Hauska villakoira, omistajaa ei näy mailla eikä halmeilla ja koira ei lähde trimmipöydältä mihinkään

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, pitäisköhän meidänkin harkita osteopaatilla käyntiä, Inton takakorkeus on aika huomattava!

Anonyymi kirjoitti...

Sen villiksen omistaja oli koko ajan siinä ihan kehän reunalla, ei kaukaka koiruudesta. Seurattiin meinaan sen mun kaverin kanssa ihan samaa =)