sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Päivien viemää

Vappu tuli ja meni ja kauniista säästä on saanut nauttia koko ajan. Unnan kanssa ei ole treenattu tottista tai kettistä varmaan viikkoon, lähinnä tehty pitkiä lenkkejä ja nautitttu elämästä. Eilen tosin oltiin metsässä ottamassa pienellä porukalla hakutreenit. Ne meni hyvin ja ennenkaikkea olen tyytyväinen siihen, että Unna tykkää hommasta ja lähtee innokkaasti matkaan lähetyksen jälkeen ja tulee sivullekin eka käskystä. Ensi viikolla onkin HPPK:n metsätreenit eka kertaa pitkään aikaan, mielenkiinnolla odotan millaiset treenit siellä on.

Sannan ja Milon kanssa tehtiin perjantaina vaatimaton lenkki, aikaa meni kaksi tuntia ja rapiat :) Kierreltiin Aulangon maisemissa ja mentiin metsäteitä ja polkuja. Hienot maisemat, sinne on ihan pakko mennä joskus kuvaamaan. Oli kyllä Unnakin väsynyt lenkin jälkeen ja niin oltiin Sanna ja minäkin. Eilen olin Rengossa grillaamassa. Unnalle grillaaminen on ihan uusi kokemus ja kyllä siinä nenä kävi grillin ympärillä kun makkarat tirisi houkuttelevasti. Pitipä käydä grilli vielä tarkistamassa sen jälkeen kun toiset meni sisälle syömään, ihan varmuuden vuoksi vaan jos tyhmät ihmiset ei olis huomannut vaikka viedä kaikkea syötävää pois.

Eilen saatiin ilouutisia, Unna pääsi agilityryhmään. Treenit on perjantaisin ja sopii mullekin paremmin kuin maanantait. Kurssi ei kyllä ole kuin seitsemän kertaa, niin ei siinä ajassa ehdi juuri "kissaa sanoa", mutta päästäänpähän nyt vähän tutustumaan esteisiin.




Makkarantuoksu leijailee nenään

1 kommentti:

Aila kirjoitti...

Ai sulle on tullut tieto agilitystä, meille ei ole tullut mitään tietoa???