torstai 14. tammikuuta 2010

Tiistain tokoilu

Tokoilu jatkui siis monen viikon tauon jälkeen. Täytyy kyllä sanoa, että nykyinen ryhmä ei taida meille juurikaan mitään antaa. Meillä nyt periaatteessa on alokasluokan liikkeet hallussa ja mielelläni keskittyisin avoimen ja voittajaluokan liikkeisiin. Koirakin kyllästyy suorittamaan samoja liikkeittä viikosta toiseen. Mutta tuntivalikoima oli kovin rajallinen näin alkuvuodelle eikä meille sopivaa ryhmää/päivää ollut muuta kuin tiistaina. Eikä tässä tunnissa taikka kouluttajassa mitään vikaa ole, me vaan tarvitaan vähän erilaista treeniä tällä hetkellä. Muut koirathan (yhtä lukuunottamatta) ovat Unnaa nuorempia ja vähemmän treenanneita, eli niille taso on ihan ok. Täytyy vaan muistella niitä Erjan treenejä ja harjoitella luppoajalla ylempien luokkien liikkeitä. Mutta erittäin positiivista on, että koko halli on meidän ryhmän käytössä. Miten luksusta saada noin iso tila käyttöön.

Tunnin aikana otettiin paikallamakuu, liikkestä seisominen ja maahanmeno, hyppy ja luoksetulo. Olen kotona harjoitellut luoksetulon stoppia ja kokeilin sitä eka kertaa hallissa. Hienosti pelitti Unna, pelkkä käsimerkki riitti stoppaamaan vauhdin. Lisäksi kokeilin kaukokäskyjä ja niissä on tapahtunut edistystä, liikkeenvaihdon yhteydessä ei liikkunu paikaltaan yhtään.

Unna haukkui alkuun melko herkästi, joten tauko oli siinä suhteessa tehnyt hallaa. Tunnin lopussa haukkuminen ei kuitenkaan ollut enää mikään ongelma.

Ei kommentteja: