sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tahmea treeneihin paluu

Alkuviikosta olin Vierumäellä kuntoutuksessa. Unna oli porukoilla hoidossa ja huolehti, että pappa sai säännöllisesti liikuntaa joka päivä. Onhan Unna Papan Pikkuapuri :) Uusi tokoryhmäkin olisi aloittanut tiistaina, mutta se jäi meiltä väliin.

Eilen Hyvinkäällä aloitettiin "vauhtiradalla" jossa oli hyppyjä ja muuri ja päässä putki, tämä tehtiin edestakaisin. Vauhtiradasta on turha puhua meidän kohdalla, kun Unna joutuu työskentelemään niin rankasti noissa maksikorkeuksissa, että se väkisinkin vaikuttaa vauhtiin. Jotenkin masennuin heti alkuun, kun Erja sanoi, että Unna on tosi kovilla varsinkin muurilla. Tekee tarkkaa työtä ja tunnollisesti hyppää, ei pudottele rimoja, mutta aina se on mielessä, kuinka kivaa se koirasta on rehkiä koko ajan niska limassa. Yhden kerran Unna säntäsi putkesta tullessa hyppyjen sivusta suoraan targetille. Olin toki itse vähän vinossa, mutta ei ole koskaan ennen tuollalailla mennyt ihan metsään hypyiltä.

Sitten otettiin pientä rataa jossa lähinnä putkesta haettiin vauhtia ja harjoiteltiin koiran hakeutumista oikeaan keppiväliin. Palautteeksi tuli, että vauhtia pitää saada lisää. Koira osaa kepit, nyt vaan reippaasti eteenpäin. Lopuksi otettiin vielä puomin ja a-esteen kontakteja. Ai niin, ja Unnalla tuli erikoinen ongelma, palasi muutaman kerran putkeen ohjauksen jälkeen takaisin. Putkivarma Unna! Voi hitto, en tiedä mistä tuokin nyt johtui. Ei jäänyt kovin kiva fiilis kun itse olin vähän hitaalla ja Unna tumpuloi asioissa, missä ei ole ollut tähän mennessä ongelmia.

Huomenna agiränkkärit.

Ei kommentteja: