torstai 4. syyskuuta 2008

Elokuu vetelee viimeisiään

Blogin päivitys on jäänyt hieman hunningolle, tosin ei viime viikolla juuri mitään blokkaamisen aihetta ollutkaan. Viikko meni lähinnä Unnan kanssa lenkkeillessä elokuun sateisissa illoissa. Kirstulassa käytiin seuraamassa jälleen agitreenejä ja tällä kertaa paikalla oli myös Alma. Keskiviikkona Unna sai rabiesrokotuksen ja nyt on rokotussuojat kunnossa vuoden verran.



Perjantaina ja lauantaina oltiin sienimetsässä Rengossa. Tarkoituksena oli myös pitää Unnaa vapaana koska sitä ei oltu taas vähään aikaan harjoiteltu. Perjantaina saavuttuani sienipaikalle ja juuri otettuani Unnan autosta järkytyin pahasti kun käännyin katsomaan taaksepäin. Hetken aikaa meinaan näytti siltä että susi jolkuttelee tietä pitkin mutta onneksi kyseessä olikin hirvikoira joka oli tutkapanta kaulassa lähtenyt vähän jaloittelemaan matkan varrella olevasta maalaistalosta. Hirvikoira (jonka nimeksi paljastui Nero kaulassa olevasta laatasta) lyöttäytyikin meidän seuraan koko sienestyksen ajaksi joten Unnaa en uskaltanut sitten vapaana pitääkään. Vaaranahan olisi ollut että lähtee Neron perään jos tämä saa vainun hirvestä. Nero lähti jopa meidän auton perään mutta isäntä sitä odottelikin matkan varrella joten päätyi sekin koira sitten lopulta oikeaan osoitteeseen. Lauantaina sienestys sujuikin paremmin ja Unnakin sai olla vapaana ja kirmailla mielin määrin.



Sunnuntaipäivä menikin kokonaan Tamperella kääpiösnautsereiden erikoisnäyttelyä seuratessa. Unna oli tietysti mukana tsemppaamassa Miloa ja hyvin Milolla menikin, punainen nauha tuli reissulta mukaan. Onnea Milo! Unnaankin olen tyytyväinen siihen miten käyttäytyy koiratapahtumissa ja osaa ottaa kuitenkin tarvittaessa kontaktia.



Päätän raporttini elokuusta tähän.

Ei kommentteja: