maanantai 22. kesäkuuta 2009

Hellettä, treeniä ja iltauinti

Tänään on saanut nauttia lämmöstä, ne ketkä siitä tykkää ;) Voiko päinvastaisempaa säätä olla kuin viikko sitten, silloin treenasin sateessa ja tuulessa sormet kohmeessa, nyt olin selkä märkänä ja koin sen ihmeen, että Kirstulan kentällä ei tuule . Alla muutamia Pian otoksia.

Jeah, Unna ja hieno katsekontakti


Liikkestä seisominen
On se vaan niin komia koira tuo lappalainenEpämiellyttävään alustaan tutustumista. Joskus nerokkaat asiat ovat yksinkertaisia. Miksen ole aikaisemmin tajunnut antaa koiran rauhassa tutustu alustaan siihen nameja piilottamalla. Onneksi Pia kekkasi tämän hienon idean :)
Älä tee tätä estettä näin...
Äläkä näin.... Hienon näköinen ilmalento kylläkin, nyt kun saisi kuvaa manipuloitua siten, että siirtäisi koiran tuonne esteen toiselle reunalle :)

Unnan ilme on suoraan verrannollinen vallitsevaan lämpötilaan
Lopuksi käytiin Sannan ja koirien kanssa lenkillä ja uimassa. Tai Milo oli ainoa joka ui, Unna vaan liotteli mahakarvojaan ja Kamu tyytyi seuraileen tilannetta rannalta. Unna ja Milo riekkui välillä mudassa, välissä rantakaislikossa ja välillä leikki äityi jopa hieman ärhäkäksi. Taisi olla koirilla pieni kisa, kumpi on arvojärjestyksessä korkeammalla.2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Missäpäin kävitte koiria uittamassa? Veisin Almaakin mutta kun en tiedä oikein mihin voi viedä:)

Heli kirjoitti...

Katuman rannalla käytettiin ja Alajärvellä on myös koirille uittopaikka.