sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Huh hellettä

Helteet jatkuu yhä vaan. Ajattelin ensin jättää perjantaina agiharkat väliin, mutta kun Unna on ollut "hunningolla" koko viikon, niin menin sit treeneihin kuitenkin. Kentällä oli aika paahtavaa ja minä olin meidän ryhmästä ainoa joka paikalle tuli, muut siis olivat hiukka fiksumpia. Vedettiin sitten lyhyet treenit, harjoiteltiin valssia kolmen hyppyesteen avulla ja sekä tehtiin pientä rataakin ottamalla putki mukaan. Ihan ok meni. Keppejä otin muutaman kerran ja sit lopetin.

Lauantaina kävin koiranäyttelyssä ja shoppailin nahkaisen talustushihnan sekä narupallon. Kävin katsomassa Jennan ja Inton esiintymistä kehässä (hienosti meni) ja sit lähdinkin kotiin. Tänään olisin mennyt kentälle Unnan kanssa katsomaan lapinkoirien kehää, mutta alueelle oltaisiinkin vaadittu mukaan rokotustodistus, joten joduttiin palaamaan kotiin takaisin. Helteessä on omat hyvätkin puolensa, koira meinaan kävelee hihnassa tosi nätisti ja ohittelee toiset koirat ilman mitään kommervenkkejä. Sitä voi muutaman päivän vielä kuvitella olevansa pätevämpikin koirankouluttaja:) Jahka ilmat viilenee jaksaa lappalainenkin taas alkaa miettiä uusia koiruuksia.

Ai niin, olen ostanut Unnalle myös viilentävän kaulapannan. Autossa kun ei ole ilmastointia, niin täytyy keksiä jotain vippaskonsteja näillä ilmoilla. Ja mun mielestä tuo panta toimii kun testailin sitä itseeni käärimällä nilkan/ranteen ympärille.

Ei kommentteja: