tiistai 22. syyskuuta 2009

Möllitoko

Maanantaina osallistuttiin EHKK:n järjestämään möllitokoon. Nyt suoritettiin ensimmäistä kertaa alokasluokan liikkeet kokeenomaisesti ja saatiin pieni käsitys siitä, mihin kannattaa jatkossa keskittyä oikeaa koetta ajatellen. Onneksi Sanna pakotti meidät osallistumaan nimenomaan tähän alokasluokkaan eikä mölliluokkaan, itse kun on aina niin epävarma etukäteen. Pisteitä tuli yhteensä 159 eli pistettä vaille ykköstulosta, kokonaisvaikutelma 9. Laitan joka liikkeestä oman videon ja siitä saadut pistemäärät ja palautteet.

Luoksepäästävyydestä saatiin arvosanaksi 9 ja kertoimella 1 tuli pistemääräksi 9. Unna ei malttanut pysyä koko aikaa vierellä vaan lähti tuomaria kohti, korjasi kyllä hyvin sivulle käskyn jälkeen.

Paikalla maakaminen oli Unnan osalta paikalla istuminen :) Tämä liike suoritettiin eka kertaa oikealta etäisyydeltä ja aikana se 2 minuuttia. Unna oli noussut istumaan jo ennen kuin olin edes ehtinyt kävellä oikealle etäisyydelle. Posiitivista oli kuitenkin se, että Unna pysyi koko tuon kahden minuutin ajan paikoillaan, vaikka vierestä lähti koira liikkeelle melkein heti. Kymmenestä koirasta kaksi pysyi paikallaan maaten ja Unna siis kolmantena istuen, että haastava liike tietysti monella tapaa. Tästä arvosanaksi 5 ja kertoimella 3 pisteiksi 15.Ohjaajan hermostunutta vilkuilua tuomariin päin.

Köhöm... oli tarkoitus maata


Kamu oli fanittamssa lappalaisia

3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Unna on kyllä taitava jo:)

Heli kirjoitti...

Unna on hyvä mutta tehtäis tuolle ohjaajalle....

Heli kirjoitti...

Siis mitä tehtäis tuolle ohjaajalle....