keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syksy on tullut

Tällä viikolla on ollut jo selkeästi kylmempää. Ja se on näkynyt kyllä lappalaisen lenkkeilyssä. Nyt koira kirmaa iloisesti pitkin peltoja ja pyrähtelee paimennusympyröitä siinä ohessa. Nyt alkaa lappalainenkin saada sykettä tassuihin, kun tuuli käy luihin ja ytimiin ja pakkanen värjää aamuisin maan valkeaksi. Karvapöksy on herännyt kesähorroksesta :)

Agility jatkuu nyt torstaisin (päästiin siis ryhmään) ja huomenna olisi eka treenikerta. Meidän ryhmä olikin kahta ihmistä lukuunottamatta sama kuin kesän alkeisryhmä. Ihan kiva aloittaa tutussa porukassa. Myös Jankin tokoryhmät on julkaistu ja päästiin sielläkin siihen mihin haettiinkin. Meidän ryhmässä olikin vaan kolme koirakkoa, joten tehotreeniä lienee tiedossa. Kouluttajana on sama Erja kuin edelliselläkin kurssilla.

Mielessä on pyörinyt jo pitkään hakutreenien lopettaminen. Aika ei kerta kaikkiaan tahdo riittää mutta toisaalta ei huvittais vuoden treenaamisen jälkeen jättää hyvälle alulle saatua harrastusta pois. Itsellä on jäänyt jumpat täysin väliin, kun koiraharrastus on vienyt jo pitkään neljä iltaa viikosta. Jotain tarttis tehdä.
Hattelmalanjärvi vai laphi?

Ei näy poroja, ei siis laphi


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuva ja kaunis koira! =)