maanantai 7. syyskuuta 2009

VVV = vietin virittämistä valeraskaalle

Unna on ollut viime aikoina tosi flegmaattinen. Vaikka mikään leluhullu ei ole koskaan ollutkaan, niin nyt ei leiki sitäkään vähää. Sisällä koira nukkuu koko ajan ja lenkillä kulkee hajamielisenä enemmänkin kiinnostuneena hajuista kuin matkan etenemisestä. Tämän lisäksi koira on alkanut nukkumaan yönsä eri huoneessa kuin minä. Juoksujen loppumisesta on nyt pari kuukautta, joten nämä apaattiset oireet on luultavasti selitettävissä valeraskaudella.

Eilen oltiin treeneissä taas virittämässä viettiä. Nyt heti ilmottautumisen jälkeen lähti maalimies koiraa huhuillen juoksemaan pakoon metsään päin. Eka yliheitto ei onnistunut, koira jäi minun viereen, mutta kaksi seuraavaa onnistuivat. Keskilinjalle jumittuminen johtuu siitä, että koira ei tiedä, saako mennä vai eikö. Tänään kuitenkin hienoista edistystä vietin nostatuksessa. Tosin tuo valeraskaus voi olla haittatekijä tälle viritystreenille. Jos Unnan oireet pahenee, lienee paikallaan pitää pieni treenitauko. Tottista ei otettu ollenkaan tällä kertaa.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Alma on ollut ihan samanlainen juoksujen jälkeen, ei leiki enää yhtään, ei viihdy pihalla, nukkuu vaan kaiket päivät ja aina ennenhän se on ollut tosi kova leikkimään. Oon ihmetelly mikä on, mutta oliskohan tosiaan tossa syy näillä molemmilla?

Heli kirjoitti...

Kyllä se valeraskautta Almallakin on. Tätä se on narttujen kanssa :)