perjantai 27. marraskuuta 2009

Vuoden vimpat tokotreenit

Tokotreeneissä tulikin yllätyksenä, että oli jo viimeinen kerta. Tunnilla kerrattiin avoimen luokan liikkeet, mikä oli ihan kiva yhteenveto, mulla kun moni liike oli unohtunut alkuharjoittelun asteelle.

Paikallamakuu otettiin olemalla minuutti piilossa ja minuutti koiran edessä. Unna oli kerran vaihtanut lonkka-asentoon, mutta muuten pysyi hienosta paikallaan huolimatta takana treenaavista koirakoista. Noutoa me ei otettu ollenkaan, koska ei sitä osata. Liikkeestä maahanmenossa jäi eka kerralla seisomaan, reagoi ilmeisesti hallin ovesta kulkevaan koirakkoon, mutta toka kerralla meni hyvin. Liikkeestä seisominen meni hyvin, tein sen alokasluokan liikkeenä. Luoksetulossa kokeilin eka kertaa sivulle käskyä ja se pelitti hyvin, tätä käytän siis jatkossa tokopuolella. Luoksetulo siis ilman stoppeja alokasluokan liikkeenä, ei olla stoppeja harkattu ollenkaa privaatisti. Tokohyppy onnistui erinomaisesti, kunhan vaan saan koiran irtoamaan vierestä, niin lopun pitäisi sujua. Kaukokäskyissä Unna liikkui liikkeitenvaihdon yhteydessä, tämänkin harjoittelu on unohtunut ihan täysin. Seuraaminen sujui hyvin, parannusta tapahtunut onneksi noihin viime viikkojen takapakkeihin.

Ensi tiistaina olisi vielä tokoranking, mahassa muljahti heti ilkeästi kun pistin ilmon menemään. Katsotaan nyt sitten, joko sitä voisi ensi vuonna kokeilla ihan oikeaa kilpailua.

Ei kommentteja: