tiistai 3. marraskuuta 2009

Halutaan ostaa treeni-intoa, hinnalla ei väliä

Viime viikko meni lomaillessa ja yllättäen myös tokotreenailuun ei löytynyt aikaa eikä halua. Viikonlopun juhlinta tuntui väsymyksenä vielä eilenkin, joten jätin ihan suosiolla treenit väliin. Mitäpä sitä suotta mennä väsyneenä ja kiukkuisena tokoilemaan, siinä ei tee muuta kuin ongelmia itselleen lisää ja tuhoaa hyvässä lykyssä jo opittuja asioita. Pehmeä koira ja kiukkuinen emäntä = huilin paikka. Oli tässä taustalla myös pieni epäilys, että Unnalla saattoi olla edellisenä päivänä lievää vatsavaivaa. Oli näes kakat tullut päivän aikana matolle, sitä ei olekaan sitten pentuajan tapahtunut kertaakaan. Kakka oli löysää mutta ei mitään ripulia kuitenkaan, pakko oli kuitenkin ollut matolle päästää, joten ei se ihan normilta tuntunut. Lisäksi yritin illalla ottaa sisällä vähän kaukokäskyjä, niin mupelsi nakit ja Frolicit matolle, ei syönyt ollenkaan. Ja tämä oli kyllä jotain tosi outoa Unnan kohdalla, ei ole näin käynyt aikaisemmin. Eikä nakit kelvannut eilenkään, että en tiedä minkälainen prinsessa Unnasta on kehkeytynyt viime päivinä.

No jokatapauksessa Frolicit kelpuutti ja kävin pihalla ottamassa pikkupikkutreenit. Seuraaminen sujui ok kun otin alkuun käännöksiä, mutta pitempään seuraamisessa alkoi jätättämään taas pahasti. Otinpa siis hihan käyttöön ja nyppäisin pienen pakotteen kun alkoi jätättään ja sainkin siten seuraamisen paremmaksi ja lopetin onnistuneeseen suoritukseen. Liikkestä seisominen meni hyvin ja kaukokäskytkin teki ihan mallikkaasti pysyen hyvin paikoillaan liikkenvaihdon jälkeen. Käsimerkit ei vielä ole hallussa vaan tuntuu enemmänkin kuuntelevan sanallisia käskyjä. Loppuliikkeeksi otin eteenmenon, se on Unnan lemppari kun ruokakupissa on palkkiona tölkkiruokaa. Pitäisi hankkia ne merkkitötsät ruutua varten niin pääsisi sitäkin treenaamaan, samainen ruokakuppi olisi varmaan siinäkin ihan jees palkkio.

Illalla yritin saada makupalojen avulla ottamaan kapulaa maasta. Puolentunnin tuijotteluhetken jälkeen päätti lappalainen vetäytyä makuualustalle vetään sikeitä. Taidetaan olla samanlaisia luupäitä molemmat, periksi ei anneta ennekuin sydänkäyrä on suora :)

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Mä voin luovuttaa mun treeni-intoa :) Mitens siirretään?

Mulla kun nyt näyttää siltä että Jilly tarvii kevyenpää treeniä ja Jadelle yritän saada kestoa suorituksiin.. Ilman että neiti tekee mitä arvelee mun haluavan..

Heli kirjoitti...

Kieltämättä sinä olisit paras mahdollinen treeni-innon luovuttaja, tunnetusti kun olet tuollainen duracell-treenaaja :)